اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

آیت الله رئیسی: تلاش دشمن ایجاد مانع برای خدمت‌رسانی دولت به مردم است

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه تلاش دشمن ایجاد مانع برای فعالیت و خدمت‌رسانی دولت به مردم است گفت: دولت مصمم است مسیر خدمت و پیشرفت را با قوت ادامه دهد و این حرکت با آشوب‌ها و فضاسازی‌ها متوقف نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت با اشاره به جنگ شناختی دشمن و هجمه گسترده تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی، اظهار داشت: جاهلیت مدرن که مسلح به انواع سلاح‌ها و ابزارهای نوین است، می‌خواهد ملت‌ها واقعیت‌ها را ندانند و مانع شناخت حقیقت در جامعه می‌شود.

 

رئیس جمهور افزود: یکی از کارهای اصلی جریان جاهلی و تروریسم فرهنگی این است که حقیقت گفته نشود یا به طور کامل گفته نشود و از همین‌رو امروز حتی از طرح نام کودکی که خانواده خود را در حادثه تروریستی حرم شاهچراغ شیراز از دست داده است هم مانند نام حاج قاسم سلیمانی در هراس است و آن را از فضای مجازی حذف می‌کنند. تلاش دشمن ایجاد مانع برای فعالیت و خدمت‌رسانی دولت به مردم است، اما دولت مصمم است مسیر خدمت و پیشرفت را با قوت ادامه دهد و این حرکت با آشوب‌ها و فضاسازی‌ها متوقف نمی‌شود.

 

«تقویت فعالیت‌های حوزه‌های دانش‌بنیان در راستای تحقق شعار سال»، «پیگیری جدی اجرای مصوبات دور اول سفرهای استانی و برنامه‌ریزی برای تسریع توسعه استان‌ها در دور دوم سفرها با توجه به انتخاب معاون جدید اجرایی» و نیز «پیگیری جدی اجرایی شدن توافقات اقتصادی جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشورها» از دیگر تاکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت بود.

 

رئیس جمهور با اشاره به رای اعتماد مجدد مجلس به وزیر صنعت، معدن و تجارت، از توجه نمایندگان ملت به کارنامه موفق فاطمی امین تشکر کرد و همدلی و همراهی قوای سه‌گانه را زمینه‌ساز افزایش کارآمدی و خدمت‌رسانی مضاعف در جهت گره‌گشایی از مشکلات مردم دانست./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار